Livet Nå.

Jeg er fortsatt syk men jeg har blitt litt friskere. Jeg klarte å dra på skolen for å ta igjen en matteprøve men jeg ble utrolig sliten av det siden jeg fortsatt er syk. Så det jeg har gjort i 2 uker er å jobbe med presentasjoner jeg skal ha på forskjellige tentamener i Norsk og Sosiologi. Woo! 

Forrige helg ble jeg veldig glad siden jeg hadde savnet typen min litt siden jeg hadde bare kjedet meg hjemme i 2 uker uten selskap , så på Lørdagen kom han på besøk og det var virkelig noe jeg trengte jeg tror jeg aldri har følt meg så glad på lenge. Han er serriøst den beste personen jeg vet om. Og jeg har faktisk ikke hatt det så gøy heller noen gang mens jeg har vært syk. Jeg lo så mye at jeg ikke fikk puste av han. Så det jeg gleder meg mest til denne uken er å se han igjen i Helgen . Han skal nemlig feire 17. Mai med meg så det blir kos siden jeg trenger noen til å passe på at jeg ikke kollapser.  Jeg har også shoppet litt på Internett klær fra Cubus, H&M og Bik Bok . Så har jeg bestilt utviding og øredobber fra Crazy Factory til meg og Marius.

Jeg anbefaler virkelig å kjøpe øredobber og utvidinger der vis du har noe av dette fra før av, siden det er super billig å kjøpe ting der.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

20, Asker

-Følelser-Hverdag-Fotografi-Grafisk Design- Kjærlighet-Tullete-