Kaffe , Livet & Mat.

I Løpet av disse dagene hvor jeg har vært hjemme har jeg bare spist og drikket kaffe. Siden jeg & mamma ikke har hatt en vannkoker i leiligheten hennes så har jeg som oftest kjøpt kaffen min enten på 7eleven eller Narvesen som er i nærheten. Jeg og Mamma har shoppet litt disse dagene så nå har vi en vannkoker , nok mat og kaffe.

Men siden jeg starter på skolen neste Mandag, så har jeg skaffet meg litt skoleutstyr (vell ikke alt jeg trenger men..) jeg har hittil kjøpt Macbook Pro som jeg skal bruke som en skole/arbeids pc + adobe creative pakke , senere denne uken skal jeg også kjøpe tegnesaker som jeg mangler til skolestart.

Mange av vennene mine har allerede startet med studiene sine denne uken , så da sitter jeg her hjemme i leiligheten i Oslo å venter på at helgen skal komme, sånn at jeg da kan få "sleepover" av min vennine Diana.Mens jeg får besøk så skal typen min kose seg på en festival i Askim , noe som jeg misunner litte granne siden jeg ikke har vært på en konsert eller festival siden jeg fikk epilepsi. Det at jeg blir dårlig av "Strobe" lys og ikke kan drikke meg drita som alle andre misunner jeg.

Men selvom jeg ikke kan det så har jeg det ganske bra , jeg drikker jo alkohol uansett eneste forskjellen er at jeg ikke blir drita full. Så lenge han koser seg så er jeg fornøyd. Jeg gruer meg også til å faktisk starte på skolen , siden jeg ikke kjenner noen , hadde jeg hatt typen min boende nærme så hadde jeg bønnfalt han til å følge meg til skolen som når jeg var mindre . Men det kan jeg jo ikke så da må jeg "manne" meg opp og gå dit som en voksen person som jeg skal bli ...snart.

Ja.. jeg har så stor skrekk for å være alene offentlig om det så er om jeg skal gå på skole eller vandre i gatene , men det er fordi jeg i tilegg er redd for forandringer eller ting som jeg ikke vet om er trygt eller ikke. Jeg klarer meg fint vis jeg er med typen eller venner , men alene .. not so well. Men jeg har blitt flinkere til å dra steder alene enn det jeg var for 4 år siden. Jeg gruer meg og gleder meg til skolen men det er livet. Det blir gøy å gå på en skole hvor jeg får gjøre det jeg liker å gjøre som å tegne , fotografer og lage ting. Bare ikke så gøy å ikke kjenne noen .. men jaja det går vell bra til slutt.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

20, Asker

-Følelser-Hverdag-Fotografi-Grafisk Design- Kjærlighet-Tullete-