Kjærlighet.

Kjærlighet:

Jeg er ikke en person som spesielt vet mye om det. Men det jeg vet er at jeg tror på det og at jeg har følt det så mange ganger. Nei jeg snakker ikke om å være forelsket , jeg snakker om ren kjærlighet til andre mennesker rundt deg. Når jeg var 14 fant jeg ut at en nøyaktig en person kan påvirke deg på så mange måter som man aldri kunne tro. Når jeg fylte 16 så møtte jeg en person i Croatia som påvirket meg like mye som den personen som påvirket meg for første gang. Ingen av gangene trodde jeg ordentlig på kjærlighet før jeg skjønte at de to personene har jeg påvirket like mye som de har påvirket meg , via berøring følelses messig og tanke messig.

Generell kjærlighet kan du gi venner , familie, kjæreste til og med personer du ikke vet hvem er. For meg er kjærlighet noe som aldri forsvinner , det er en følelse man får og gir til andre. Kjærlighet er å akseptere alt rundt seg. Og jeg vet at det er mange som sier at de har gitt opp med å finne det osv. men de har egentlig aldri gitt opp eller gitt slipp på å finne ut hva det er fordi de selv uten at de vet det gir kjærlighet til den personen de er med. Uansett om du tror du har slippet det så har du egentlig ikke gjort det fordi det er en del av deg ,som du fortsatt vet at eksisterer.

Kjærlighet og Skjønnhet for meg er nesten det samme fordi begge ordene beskriver at du aksepterer og tror på noe eller andre. Skjønnhet er overalt akkurrat som Kjærlighet.  Skjønnhet er ikke at du er mindre pen enn andre eller at du trenger noe spesilet for å gjøre deg pen. Skjønnhet er noe du som en person finner vakkert, om det så er en sol nedgang eller personligheten til en person (eller flere). Du som en person er skjønnhet fordi alle pene på sin måte (og da mener jeg ikke utvendig å at man skal sameligne seg med andre). 

Jeg tror ikke at man får en kjærlighet , jeg tror at man får flere , jeg tror at kjærlighet og skjønnhet er noe som aldri forsvinner. Fordi jeg tror det er følelser som man er innebygget med som aldri kommer til å dø ut. 

Men hey ! Hva vet jeg ? For all del så kan det være noe helt annet , dette er bare min tankegang om hva det er for noe. Alle har vær sin mening om hva de tror det er og jeg tror at til slutt så kommer vi til samme konklusjon bare med forskjellige beskrivelser og ord.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

20, Asker

-Følelser-Hverdag-Fotografi-Grafisk Design- Kjærlighet-Tullete-