Litt Photoshop & Litt Vennetid.

De siste dagene har vært ganske bra , forrige helg var jeg i Asker for å hente vitnemålet mitt  og jeg var der noen timer med kompisene mine Magnus og Jens senere dro jeg til bærum for å være med Jens og Magnus til venninen min Atina , hvor jeg da møtte igjen Thomas. Senere på den Fredags kvelden ble jeg hentet av bestekompisen min Jon som da kjørte meg hjem til Oslo . Dreiv å snakket med han i noen timer også kom Marius min kjæreste på "suprise" visit noe som var kjempe koselig , siden han viste meg sin nye bil. På Lørdagen så kjørte Marius til Sarpsborg med meg for vi skulle overnatte hos hans mor , noe som var veldig hyggelig også på søndag så kjørte han meg hjem igjen. 

Så når Mandagen kom så fikk jeg besøk av min vennine Julia som var der for å holde meg med selskap men også for å ha en liten fotoshoot med meg , siden jeg trengte nytt profilbilde. Jeg har også på skolen gått veldig mye igjennom Photosop ,Indesign og Illustrator. Vi fikk også en gruppe oppgave på skolen hvor vi måtte lage en logo til et liksom firma. Vi har 5 dager på oss. Men vi brukte faktisk bare 3 dager og vi er snart i mål . Bare noen små detaljer så er min gruppe finito med oppgaven! 

Så imorgen så drar jeg også ned til Asker for å spise middag med Pappa så dra jeg hjem igjen utover kvelden for å pakke til Sarpsborg , drar dit på Fredag etter skolen tar toget til Ski med Julia også blir jeg hentet der av Marius ,and then we are on our way! Så det blir bra vettu. Og neste helg skal jeg kanskje bli hjemme for da skal jeg kanskje henge med Jon ! :)

 

 

Fotoshoot med Julia. Redigerte bilde i Photoshop.

Gitar redigering i Photoshop.

Fotoshoot med Julia , redigert i Phothsop.

Photoshop bilde redigering.

Fotoshoot med Julia.

Fotoshoot med Julia.

 Photoshop: Skoleoppgave læring i programmet.

 Fått denne sangen på hjernen!  The Vamps- Oh Cecilia ft Shawn Mendes.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

20, Asker

-Følelser-Hverdag-Fotografi-Grafisk Design- Kjærlighet-Tullete-