Glemte å blogge litt jeg.

Jeg har ikke akkurrat blogget på en stund . Men det er fordi jeg har for det meste tilbringet tiden min på skolen , hjemme i Asker med typen og vært å trent. Jeg begynte å trene denne uke på Fresh Fitness i Oslo på Carl Berner. Også har jeg hatt noen dager hvor jeg har jobbet med skoleoppgaver og bare vært utslitt , jeg har ikke orket rett og slett med å blogge. Julen som kommer blir tilbringet for første gang med kjæresten min , siden alt forandret seg når mine foreldre skilte seg i sommer.

Pappa har fått seg kjæreste i Kragerø med en som heter Elin. Denne uken ha gått ganske fort siden på skolen så hadde vi fotografering , noe jeg elsker. Uken før denne så var jeg i Sarpsborg med Marius og besøkte moren hans. Vi har også vært på kino to ganger så vi har sett "Fury" og "Annabelle" , også denne helgen lagde jeg ribbe for første gang i midt liv og det smakte godt ! Selvom svoret failet litt. Men men kan alltids prøve igjen senere. Også får jeg ikke sett kjæresten min på 3 uker nå , siden han skal til Gdansk denne helgen som kommer også uken etter skal han på julebord med jobben på et cruise til Danmark. 

Jeg vet at dette er jævelig uintressant å lese om. Så jeg skal bare holde kjeft nå siden jeg vet ikke hva faen jeg skal snakke om.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

20, Asker

-Følelser-Hverdag-Fotografi-Grafisk Design- Kjærlighet-Tullete-