Snart Juuuul .

Etter denne uken så er det 3 uker til jeg har Juleferie og jeg gleder meg såå sykt mye til å tilbringe tiden min med Marius og familien hans. Jeg må kjøpe noen gaver da siden jeg ikke har kjøpt alle jeg trenger, + jeg ønsker meg ikke noe spess så jeg prøver å tenke på hva jeg kan ønske meg. Jeg vurderte å se etter en vinterjakke som jeg kunne putte på ønskelisten min , men det endte med at Marius kjøpte den til meg ...... fikk dårlig samvittighet da siden jeg syntes den var dyr kosta 1000 spenn.. , men jeg er veldig glad i jakken går med den hverdag nå ! og jeg er veldig takknemelig for at kjæresten min dukker opp og gjør meg glad. Denne helgen fikk jeg en hjerteboks med sjokolade fra Polen av han og den jakken fra H&M på lørdag så jeg ble veldig happy (:  Hadde en kjempe koselig helg forrige uke med Marius , Elin og Pappa .

Og denne helgen som kommer skal jeg , Marius , Elling og Pappa opp til Hamar på en lørdagstur for å holde min bestefar med selskap så det blir koselig . På Fredag skal Marius hjelpe meg med noen ting, siden vi fant ut at jeg har Talldysleksi , jeg sliter med retninger,tall,perspektiv,form,tid osv. Men det får jeg hjelp med av lærerene mine og Marius, det er veldig slitsomt men jeg vil gjerne klare å gjøre ting som alle andre. Noen ting kommer lettere for meg som grafiske ting , kommer enkelt for meg eller illustrasjoner uten en bestemt oppbygging. Men ting som du kan koble til Matte eller Fysikk er ting jeg har problemer med.

Julaften min vil bli tilbriget med Marius og familien hans fordi mine foreldre er borte. Så i år har vært en forandring og det er vanskelig med å venne seg til det , men jeg har vært heldig å hatt Marius hjelpe meg hele veien både skole messig og pysiksk/fysisk messig. Jeg har startet med nye ting også som å trene ! Jeg trener på Fresh Fitness 2-3 ganger i uken med klassekameraten min Esther . Jeg har også begynt å lete etter jobb  , jobbe enda hardere med skolen og blit litt mere sosial. 

Forrige uke var jeg også med kompisen min Jens i Oslo , hvor vi da snakket om alt mulig rart og koste oss. Og selvom jeg er veldig trøtt fortiden som jeg pleier å være , så har jeg tatt meg litt mere sammen og prøvd litt hardere. 

Nå venter jeg bare på at helgen skal komme ! :)

 

ukjent.jpg

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina

Tina

20, Asker

-Følelser-Hverdag-Fotografi-Grafisk Design- Kjærlighet-Tullete-